Клуби АПЛ привітали Україну з виходом на Євро-2024: Арсенал Зінченка промовчав

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
747
1 голос
Клуби АПЛ привітали Україну з виходом на Євро-2024: Арсенал Зінченка промовчав
Ілля Забарний у грі проти Ісландії. Фото: Оксана Васильєва
Представники англійських Евертона та Борнмута привітали своїх українських легіонерів Віталія Миколенка та Іллю Забарного відповідно з перемогою національної збірної України над Ісландією (2:1) та потраплянням синьо-жовтих на Євро-2024.

Працівники пресслужб ліверпульського Евертона та Борнмута, слідом за своїми колегами з Челсі, відреагували на перемогу національної збірної України над Ісландією (2:1) в поєдинку фінальної кваліфікації до чемпіонату Європи 2024 року.

«Вітаємо Віталія (Миколенка) та Україну з кваліфікацією на Євро2024 після перемоги над Ісландією з рахунком 2:1!», – йдеться в твітті від Евертона.

Адміністратори Х-акаунту Борнмута зосередилися персонально на своєму захиснику Іллі Забарному.

«Ілля їде на Євро».

На момент публікації цієї новини у соціальних мережах лондонського Арсенала жодної активності, тобто привітань своєму українському захиснику Олександру Зінченку чи збірній України загалом, помічено не було.

  • Чемпіонат Європи 2024-го відбудеться на полях Німеччини з 14 червня по 14 липня.
  • Чинним чемпіоном Старого світу є національна збірна Італії.
  • Найвищим досягненням національної збірної України на Євро є вихід до 1/4 фіналу у 2020 році. Далі у турнірі синьо-жовтих не пустили англійці, які розбили команду Андрія Шевченка з рахунком 4:0.