Таловєров згадав курйозний випадок з Трубіним: дебютант збірної України розповів про дружбу з голкіпером Бенфіки

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
120
0 голосів
Таловєров згадав курйозний випадок з Трубіним: дебютант збірної України розповів про дружбу з голкіпером Бенфіки
Анатолій Трубін. Фото: Google
Захисник збірної України Максим Таловєров розповів про дружбу та спілкування з Анатолієм Трубіним, Михайлом Мудриком та Георгієм Судаковим, згадавши курйозний випадок з голкіпером Бенфіки.

Захисник збірної України Максим Таловєров розповів про дружбу з Анатолієм Трубіним, Михайлом Мудриком та Георгієм Судаковим:

«Зараз там майже взагалі не переписуємося, тому що завжди разом тут, але так, перед кожною грою підтримуємо. Був один момент, що я трохи був зайнятий та написав Толіку: «Удачі» перед грою, але гра вже почалася, а потім через хвилину він пропустив гол. Тому хлопці попросили більше не писати: «Удачі». Так що вже удачі я нікому не бажаю.

Але, звісно, жартуємо, звісно, підтримуємо один одного. Кожен розуміє, як це важливо для нас. Пам’ятаю, ми спілкувалися в листопаді про друзів. Звісно, я вважаю цих хлопців моїми друзями, тому що це таке слово, яким не можеш охарактеризувати кожного», – сказав Таловєров в коментарі для ВЗБІРНА.

  • В нинішньому сезоні Анатолій Трубін на клубному рівні зіграв 39 матчів у всіх турнірах: 37 пропущених м'ячів та 15 «сухих» зустрічей.
  • Контракт голкіпера розрахований до 30 червня 2028 року.
  • Бенфіка наразі посідає другу сходинку в турнірній таблиці чемпіонату Португалії, маючи 64 бали за 26 поєдинків.
  • У нинішньому сезоні у всіх турнірах Максим Таловєров провів 21 поєдинок за ЛАСК і забив один гол.
  • Transfermarkt оцінює футболіста у два мільйони євро.