«Не будь пед*ком»: легендарний голкіпер жорстко наїхав на зіркового партнера Луніна по Реалу – що сталося

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
123
1 голос
«Не будь пед*ком»: легендарний голкіпер жорстко наїхав на зіркового партнера Луніна по Реалу – що сталося
Хосе Луїс Чілаверт. Фото: Google
Бразильський вінгер мадридського Реала, за який виступає Андрій Лунін, Вінісіус Жуніор відповів на запитання щодо расизму, а легендарний ексголкіпер Хосе Луїс Чілаверт розкритикував футболіста.

Одноклубник Андрія Луніна на пресконференції розплакався, коли відповідав на питання щодо расизму.

«Мені дуже шкода. Я просто хочу грати у футбол, робити все для свого клубу і своєї сім'ї, ніколи не бачити, як чорношкірі люди страждають...

Я ніколи не думав про те, щоб залишити Іспанію, тому що це дало б расистам те, чого вони хочуть. Я не збираюся залишати найкращий клуб у світі. Я буду залишатися спокійним і морально стійким, тому що президент і клуб підтримують мене».

Колишній голкіпер збірної Парагваю, відомий своїми бомбардирськими досягненнями, Хосе Луїс Чілаверт розкритикував вінгера Реала за надмірну сентиментальність.

«Хліба та видовищ! А сам першим ображає та атакує суперників. Не будь пед*ком, футбол для чоловіків», — прокоментував Чілаверт під відео, на якому розплакався Вінісіус, у твіттері.

  • Чілаверт за свою кар’єру відзначився 67 голами та є єдиним воротарем, який робив хет-трик.
  • У нинішньому сезоні у всіх турнірах Вінісіус провів 28 матчів за Реал, забив 18 голів та віддав вісім результативних передач.
  • Контракт гравця з клубом дійсний до 30 червня 2027 року. Transfermarkt оцінює футболіста у 150 мільйонів євро.