Забули погрози Медведєва? Збірна Франції висловила солідарність з Росією через теракт у Москві

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
61
1 голос
Забули погрози Медведєва? Збірна Франції висловила солідарність з Росією через теракт у Москві
дмитро медведєв та Еманнуель Макрон. Фото: Google
Сьогодні, 26 березня, національні команди Франції та Чилі зустрінуться у товариському поєдинку, який розпочнеться з хвилини мовчання в пам'ять про жертв теракту в Москві.

У вівторок, 26 березня, збірна Франції поміряється силами з командою Чилі у товариській грі. Цей матч розпочнеться з хвилини мовчання в пам'ять про загиблих під час теракту у росії. Про це заявив президент Французької федерації футболу Філіпп Діалло.

«Коли відбуваються такі події, нам потрібна велика солідарність з російським народом. Чому цього не сталось перед матчем з Німеччиною? Все вже було сплановано, і для того, щоб віддати данину пам'яті, було необхідно зробити це у хороших умовах, враховуючи жахливі події.

Будьте впевнені, що Французька федерація футболу повністю солідарна з російським народом і його російським колегою», – наводить слова Діалло Europe 1

Нагадаємо, що заступник голови Радбезу рф дмитро медведєв зробив агресивну заяву на тлі слів лідера Франції Еммануеля Макрона про можливість застосування військ НАТО в Україні.

«За такої кількості трун, які будуть доставлені до Франції з чужої далекої країни, приховати масову загибель професійних військовослужбовців неможливо. Їхнє знищення буде пріоритетним і славним завданням наших Збройних сил. Труни французів стануть гільйотиною для політичного керівництва країни. Смерть військових Франції стане кроком для невгамовних придурків у Європі», – написав Медведєв в власному телеграм-каналі.

  • За даними російських пропагандистських ЗМІ, у результаті теракту в Москві загинуло щонайменше 139 людей. 
  • Матч Франція - Чилі відбудеться у Марселі. Початок о 22:00.