Сидорчук може бути покараний прокуратурою Бельгії: розповідаємо, що сталося і до чого тут український хавбек

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
3742
2 голоси
Сидорчук може бути покараний прокуратурою Бельгії: розповідаємо, що сталося і до чого тут український хавбек
Сергій Сидорчук. Фото: Google
Півзахисник національної команди України Сергій Сидорчук та його партнери з Вестерло можуть бути покарані бельгійською прокуратурою за поєдинок 30-го туру місцевого чемпіонату проти Генка (1:1).

У неділю, 17 березня, Сергій Сидорчук повернувся до стартового складу Вестерло на матч чемпіонату Бельгії проти Генка (1:1) – українець пропустив попередню гру у бельгійській першості проти Мехелена.

Даний поєдинок завершився скандалом. Обидві команди у самому кінці гри відмовилися від будь-якої боротьби та спокійно чекали фінального свистка.

Такі дії футболістів обурили їхніх конкурентів, а бельгійська прокуратура зажадала оштрафувати всіх гравців Вестерло і Генка в кількості 21 людини, які перебували на полі в останні хвилини гри. Про це повідомив Voetbal International.

Відзначимо, що Сидорчук дограв матч до кінця.

Командам загрожує сумарний штраф у п'ятдесят тисяч євро. Покарання може бути призначено під час наступного засідання прокурорів 2 квітня.

  • Після гри щ Генком Вестерло набрав 30 пунктів та йде на 11-й позиції.
  • У нинішньому сезоні у всіх турнірах Сидорчук провів 23 поєдинки, забив один гол та віддав одну результативну передачу.
  • Контракт гравця з клубом дійсний до 30 червня 2026 року. Transfermarkt оцінює футболіста у 2.2 мільйони євро.