«Нам потрібно підтвердити свій статус»: що говорив Зінченко перед поєдинком між збірними України та Ісландії

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
209
0 голосів
«Нам потрібно підтвердити свій статус»: що говорив Зінченко перед поєдинком між збірними України та Ісландії
Олександр Зінченко. Фото: УАФ
Півзахисник збірної України та лондонського Арсенала Олександр Зінченко поділився очікуваннями від поєдинку проти Ісландії в рамках відбору до Євро-2024.

Олександр Зінченко розповів про власні очікування від гри з Ісландії в рамках фінального поєдинку плей-оф раунду кваліфікації Євро-2024:

«Підготовка проходить добре, побачимо, що ми зможемо продемонструвати на футбольному полі, бо практика – це одне, а гра – інше. Нам потрібно підтвердити свій статус, тому що я вважаю, що в нас дуже хороша команда, хороші гравці. Ми маємо показати свою найкращу гру. Протягом підготовки ми більше сконцентровані на своїй грі.

Так, ми розбирали збірну Ісландії, бачили її сильні та слабкі сторони. Я вважаю, що з нашою підтримкою на трибунах нам усе до снаги. Нам сказали, що буде повний стадіон, це дуже приємно. Підтримка від наших уболівальників завжди допомагає», – сказав Олександр Зінченко в коментарі для УАФ.

  • У фіналі стикових матчів Україна 26 березня у польському Вроцлаві на Міському стадіоні зіграє проти Ісландії, яка в гостях розгромила Ізраїль (4:1).
  • Якщо команда Реброва зможе пробитися на чемпіонат Європи, то потрапить у групу з Бельгією, Словаччиною та Румунією.
  • Україна – Ісландія: де і коли дивитися фінальний матч команди Реброва за вихід на Євро-2024.