Реброву на замітку: Луческу назвав головну проблему ймовірного суперника збірної України на Євро-2024

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
574
1 голос
Реброву на замітку: Луческу назвав головну проблему ймовірного суперника збірної України на Євро-2024
Мірча Луческу. Фото: Google
Колишній головний тренер київського Динамо та донецького Шахтаря Мірча Луческу розповів про складнощі збірної Румунії, яка може стати суперником команди України на Євро-2024.

Мірча Луческу поділився враженнями від гри команди Румунії проти Північної Ірландії (1:1). Досвідчений тренер вважає, що основною проблемою гравців зі збірної його країни є відсутність стабільної ігрової.

«Для першої гри це було добре. Вони грали проти команди, що оборонялася, і хотіли лише контратакувати, п'ять захисників, чотири гравці в центрі. Видно, що є багато гравців, які не мають практики у клубах.

Сподіватимемося, що наші футболісти докладуть зусиль, щоб стати гравцями стартового складу у своїх клубах. Так у них буде ритм, якого не вистачало. Це велика проблема, якщо вони не грають за свої команди», – сказав Луческу у коментарі Gazeta Sporturilor.

  • Матч фінального плей-оф відбору на Євро-2024 між збірними України та Ісландії буде зіграно 26 березня і розпочнеться о 21.45 за київським часом.
  • Якщо команда Сергія Реброва зможе пробитися на турнір, то потрапить до групи зі збірними Бельгії, Словаччини та Румунії.
  • Луческу в Україні очолював Шахтар (2004-2016) та Динамо (2020-2023), вигравши з цими клубами загалом 25 трофеїв.
  • Також він працював у румунських Корвінулі, Динамо з Бухаресту та Рапіді, італійській Пізі, Брешії, Реджані та Інтері, турецьких Галатасараї та Бешикташі, і російському Зеніті.
  • На рівні збірних Містер очолював команди Румунії та Туреччини.