Кривцов і Ко отримали на горіхи після розгромної поразки в МЛС: тренер Інтера пожалівся на відсутність Мессі

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
116
1 голос
Кривцов і Ко отримали на горіхи після розгромної поразки в МЛС: тренер Інтера пожалівся на відсутність Мессі
Групове фото Інтера перед матчем у Нью-Йорку. Фото: Х-акаунт Інтера Маямі
Головний тренер Інтера з Маямі Херардо Мартіно прокоментував погром від Нью-Йорк Ред Буллз (0:4) у матчі регулярного чемпіонату MLS. Фахівець згадав про травмованого Лео Мессі, але не назвав саме це головною проблемою провалу.

Херардо Мартіно спробував пояснити погром свого Інтера з Маямі, який розшматував Нью-Йорк Ред Буллз (0:4) у матчі регулярного чемпіонату MLS.

Аргентинський спеціаліст, звісно ж, згадав і про відсутність Ліонеля Мессі, який досі відновлюється від м'язової контузії, але не став виправдовуватися за поразку саме травмою капітана.

«Нас переграли від початку й до кінця. У Ред Буллз було видно бажання перемагати, а в нас ні. Коли команда вступає у гру без прагнення перемогти, без змагального духу, а інша команда просто хоче виграти матч, то вона це зробить. 

Відсутність Мессі – це велика втрата для будь-якої команди, але в минулому матчі з «Ді Сі Юнайтед» (3:1) його теж не було на полі», – наводить слова Мартіно The Daily Star.

  • Після шести ігор в активі Інтера з Маямі є десять залікових очок, яких вистачає аби втримуватися на першій позиції Східної конференції. Однак, рівну кількість балів з «чаплями» мають одразу два клуби – Коламбус Крю та сьогоднішні кривдники з Нью-Йорк Ред Буллс.
  • У наступному турі Інтер з Маямі вдома прийматиме іншу команду з найбільшого міста США Нью-Йорк Сіті. Поєдинок заплановано на 31 березня. Початок гри о 01:30 за київським часом.
  • Сергій Кривцов у поточному сезоні зіграв за команду з Флориди у семи офіційних поєдинках, без результативних дій.
  • Transfermarkt оцінює 33-річного українського оборонця у два мільйони євро.