Малиновський озвучив свій страх перед грою з Боснією: хавбек збірної України вказав на слабке місце суперника

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
619
1 голос
Малиновський озвучив свій страх перед грою з Боснією: хавбек збірної України вказав на слабке місце суперника
Руслан Малиновський. Фото: УАФ
Півзахисник національної збірної України Руслан Малиновський детально розповів про підготовку до матчу плей-оф відбору до Євро-2024 проти Боснії і Герцеговини, виокремивши у складі балканців Едіна Джеко.

Руслан Малиновський, який на минулому тижні мав певні проблеми зі здоров’ям, запевнив, що до матчу у Зеніці він підходить без жодного дискомфорту.

«Самопочуття нарешті чудове, адже підхопив вірус, було важкувато. Зараз почуваюся дуже добре. Готуємося до вирішальної гри. Усі в доброму настрої, провели тренування, напрацювали деякі моменти».

Також повідав півзахисник і про те, над чим найбільш сумлінно працює він та його партнери по національній збірній. 

«Є фази оборони й атаки, стандарти – ці моменти відпрацьовуємо. Насамперед стандарти, тому що вони дуже важливі, після них багато м’ячів забивають. В останніх іграх ми бачили, що суперники таким чином пропускали голи. Тому треба зробити акцент на цьому».

Натомість, за словами Малиновського, над відпрацюванням пенальті у збірній ціленаправлено не працюють. 

«Сподіваюся, післяматчевої серії не буде. Усі повинні бути готовими, тому що це одна гра, і все може бути. Хлопці дуже відповідально поставилися до пенальті, усі пробили якісно».

Також Руслан запевнив, що суперника українці знають добре, особливо головну зірку боснійців – Едіна Джеко зі стамбульського Фенербахче.

«Едін Джеко має дуже високий індивідуальний рівень. Він може з напівмоменту забити м’яч, дуже добре грає головою у штрафному майданчику. Украй небезпечний футболіст, тому ми повинні звернути увагу на це», – розповів Малиновський в інтерв’ю пресслужбі УАФ.

  • Поєдинок 1/2 фіналу плей-оф раунду кваліфікації Євро-2024 Боснія та Герцеговина – Україна відбудеться у Зениці 21 березня 2024 року.
  • Початок матчу, який буде зіграно на стадіоні «Біліно Поле», о 21:45 за київським часом.
  • У разі перемоги збірна України зустрінеться з переможцем у парі Ізраїль - Ісландія. Фінальний поєдинок може відбутися 26 березня в польському Вроцлаві.