«Нам потрібно покращити свою гру»: Мельгоса поділився очікуваннями від матчів збірної України U-21

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
180
0 голосів
«Нам потрібно покращити свою гру»: Мельгоса поділився очікуваннями від матчів збірної України U-21
Унаї Мельгоса. Фото: УАФ
Головний тренер молодіжної збірної України Унаї Мельгоса поділився очікуваннями від матчів проти національних команд Марокко (U-23) та Азербайджану (U-21).

Головний тренер молодіжної збірної України Унаї Мельгоса розповів про підготовку команди до матчів проти команд Марокко (U-23) та Азербайджану (U-21):

«Проти Азербайджану буде складна гра. Ми пробували, але не без труднощів знайшли спосіб, як завдати азербайджанцям найбільших проблем. Ми знали, що вони будуть захищатися й що нам треба бути готовими до контратак. Мій висновок – нам потрібно покращити свою гру, щоб провести якісний матч проти Азербайджану.

Весь тиждень ми будемо разом працювати в Антальї, проведемо товариську гру проти Марокко U-23. Ми знаємо про якості, властиві цій збірній, в її складі креативні гравці, здатні діяти один в один», – сказав Мельгоса в коментарі для Tribuna.

Раніше головний тренер збірної України (U-21) Унаї Мельгоса визначився зі складом команди на гостьовий матч проти Азербайджану у рамках відбору до Євро-2025.

  • Матч проти Азербайджану збірна України проведе 26 березня в Баку. Зустріч розпочнеться о 14:00 за київським часом.
  • 22 березня «синьо-жовті» зіграють товариський матч із Марокко U-23 в Антальї (Туреччина). Початок – о 20:00 за Києвом.
  • Нагадаємо, що з п’ятьма перемогами у п’яти матчах молодіжна національна команда очолює таблицю своєї відбіркової групи.
  • Переможці кожного з дев’яти кваліфікаційних квартетів, а також три найкращі команди, серед тих, що посядуть другі місця, отримають прямі путівки на Євро-2025.
  • Ще шість збірних з других позицій зіграють у плей-оф, щоб визначити останніх трьох учасників фінального турніру.