«У цій ситуації ми відчуваємо неповагу»: Палкін прокоментував перехід Соломона в Тоттенхем

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
668
0 голосів
«У цій ситуації ми відчуваємо неповагу»: Палкін прокоментував перехід Соломона в Тоттенхем
Манор Соломон. Фото: Google
Генеральний директор донецького Шахтаря Сергій Палкін висловив думку щодо переходу трансферу вінгера Манора Соломона у лондонський Тоттенхем.

11 липня 2023 року Тоттенхем оголосив про підписання контракту з Манором Соломоном. Трансфер відбувся на правах вільного агента із застосуванням правила ФІФА Annexe 7, через що Шахтар не отримав жодної фінансової компенсації.

Генеральний директор донеччан Сергій Палкін прокоментував перехід ізраїльтянина в лондонський клуб:

«З жовтня ми старанно вели переговори з Тоттенхемом, але в підсумку клуб повівся не так, як того вимагають принципи справедливості та чесності. У цій ситуації ми відчуваємо неповагу з їхнього боку. Вони щось запропонували, щоб показати, що готові щось дати, але це не можна порівняти з тим, що вони отримали. Такий клуб не може так поводитися.

Ми поважали їх і не просили якусь величезну суму, ми навіть не просили грошей. Ми сказали: «Окей, дайте нам відсоток з майбутнього продажу». Ми підемо до суду і зробимо все можливе, щоб отримати якусь компенсацію, тому що ми вкладаємо великі гроші в гравців», – сказав Палкін в коментарі для ESPN.

  • У складі Шахтаря Соломон виступав з 2019 по 2022 рік: 106 матчів в усіх турнірах, забив 22 голи та віддав дев’ять асистів.
  • У липні 2022 року Манор через повномасштабне вторгнення росії залишив Шахтар і на правах оренди перейшов у Фулгем, де забив п’ять голів у 24 поєдинках.
  • Соломон у нинішньому сезоні провів шість матчів, у яких віддав дві гольові передачі. Він не грає з вересня минулого року через травму.