Трубін покращив настрій перед вояжем у збірну: другий поспіль «кліншит» українця допоміг Бенфіці вийти в лідери

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
259
1 голос
Трубін покращив настрій перед вояжем у збірну: другий поспіль «кліншит» українця допоміг Бенфіці вийти в лідери
Анатолій Трубін. Фото: Google
У поєдинку 26-го туру Прімейра-ліги Португалії лісабонська Бенфіка на виїзді переграла Каса Пію (1:0) та повернулася на перший щабель у чемпіонських перегонах. Український воротар «орлів» Анатолій Трубін відіграв «на нуль».

Вояж до Глазґо, де серед тижня команда Рогера Шмідта мала гру 1/4 фіналу Ліги Європи проти шотландського Рейнджерс (1:0), стовідсотково позначився на кондиціях його підопічних – надто вже млявими вони були в протистоянні зі скромною Каса Пією. 

У першому таймі «орли» володіли ініціативою, але так і не спромоглися створити бодай один момент, котрий би трансформувався в забитий гол. 

Дуже довго безрезультатно билися «орли» об захист суперників і по перерві, аж поки клас не показав Артур Кабрал: бразилець увійшов до штрафного майданчика, розхитав захисника і зряче пробив у кут.

Більше голів глядачі не побачили: Трубін другу гру поспіль записує до свого активу кліншит, «орли» – злітають догори, а Анатолій вирушає до Марбельї, де на нього вже зачекався головний тренер національної збірної України Сергій Ребров.

Португалія. Прімейра-ліга

26-й тур

Каса Піа – Бенфіка 0:1 (0:0)

Гол: Кабрал, 74.

  • Після 26-ти турів Бенфіка має в активі 64 очки та займає перший щабель у турнірній таблиці португальської Прімейра-ліги. Відрив від Спортінга складає два пункти, але у «левів» є дві гри у запасі. 
  • Каса Піа з 27-ма заліковими балами посідає 11 рядок.
  • У наступному турі Бенфіка вдома прийматиме Шавіш. Поєдинок заплановано на 30 березня. Початок гри на «Да Луш» о 18:00 за київським часом.
  • Каса Піа у турі номер 27 поїде в гості до Візели, кольори якої захищає українець Орест Лебеденко. Матч відбудеться 30 березня і розпочнеться о 18:00.
  • Анатолій Трубін у поточному сезоні зіграв за лісабонських «орлів» у 39-ти поєдинках: 37 пропущених голів, 14 матчів «на нуль».
  • Transfermarkt оцінює 22-річного стража воріт у 25 мільйона євро.