«Є розуміння, що робити на полі»: Судаков впевнений, що збірна України готова до гри проти Боснії і Герцеговини

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
258
0 голосів
«Є розуміння, що робити на полі»: Судаков впевнений, що збірна України готова до гри проти Боснії і Герцеговини
Георгій Судаков. Фото: Google
Півзахисник збірної України Георгій Судаков поділився очікуваннями від матчу півфіналу плей-оф за вихід на Євро-2024 проти збірної Боснії і Герцеговини.

Георгій Судаков впевнений, що збірна України готова до гри з Боснією і Герцеговиною в рамках півфіналу плей-оф раунду кваліфікації Євро-2024:

«У мене залишилися хороші враження від заняття. Була двостороння гра – відпрацювали те, що планували. Це вже фінішна підготовка до матчу з Боснією, й у нас усе виходить. Стовідсотково відштовхуємося від моделі гри, і є розуміння, що робити на полі. Всі гравці все знають, тож немає ніяких питань і проблем.

Чи готові ми на даному етапі? У нас попереду ще декілька тренувань, тому на сто відсотків будемо готові 21 березня. Сподіваюся, що в мене в офіційному поєдинку буде нагода забити такий самий м'яч, як у сьогоднішній двосторонці», – сказав Судаков в коментарі для пресслужби УАФ.

  • В нинішньому сезоні Георгій Судаков зіграв у 24-х поєдинках в усіх турнірах: п'ять голів та асист.
  • Контракт футболіста із Шахтарем розрахований до 31 грудня 2028 року.
  • Портал Transfermarkt оцінює 21-річного виконавця у 18 мільйонів євро.
  • Матч півфіналу плей-оф раунду кваліфікації Євро-2024 Боснія та Герцеговина – Україна відбудеться у Зениці 21 березня. Старт гри – о 21:45.
  • За п'ять днів переможець цієї пари зустрінеться на своєму полі у вирішальному поєдинку за вихід на Євро із переможцем півфіналу Ізраїль – Ісландія.
  • Якщо підопічні Сергія Реброва зможуть пробитися на чемпіонат Європи, то потраплять у групу з Бельгією, Словаччиною та Румунією