«Я не бачу причин, через які нам слід боятися збірну України»: захисник боснійців зробив сміливу заяву перед грою

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
136
0 голосів
«Я не бачу причин, через які нам слід боятися збірну України»: захисник боснійців зробив сміливу заяву перед грою
Аднан Ковачевич. Фото: Google
Захисник збірної Боснії і Герцеговини Аднан Ковачевич поділився думками щодо майбутнього поєдинку проти збірної України у півфіналі плей-оф відбірного циклу до Євро-2024.

Аднан Ковачевич прокоментував невдалі результати збірної Боснії і Герцеговини на груповому етапі відбору до Євро-2024:

«Наші результати на груповій стадії кваліфікації були не дуже хорошими, але тепер усе знову в наших руках. Найголовніше зараз – якнайкраще підготуватися до майбутнього матчу. І я не сумніваюся, що ми це зробимо, зможемо мати набагато кращий вигляд у грі проти України, а потім, сподіваюся, – і у фіналі плей-оф проти Ізраїлю або Ісландії».

Боснійський захисник розповів про власні очікування від гри зі збірною України в рамках півфіналу плей-оф раунду кваліфікації Євро-2024:

«Україна – дійсно якісна збірна. Ми бачили, скільки проблем вона доставила Англії та Італії на груповій стадії відбіркового циклу. Але ми гратимемо перед нашими чудовими вболівальниками, і я не бачу причин, через які нам слід боятися будь-кого, навіть збірну України», – наводить слова Ковачевича Динамо від Шуріка з посиланням на боснійське видання SportSport.

  • Зазначимо, що 30-річний Аднан Ковачевич виступає за польський Ракув.
  • Матч півфіналу плей-оф раунду кваліфікації Євро-2024 Боснія та Герцеговина – Україна відбудеться у Зениці 21 березня. Старт гри – о 21:45.
  • За п'ять днів переможець цієї пари зустрінеться на своєму полі у вирішальному поєдинку за вихід на Євро із переможцем півфіналу Ізраїль – Ісландія.
  • Якщо підопічні Сергія Реброва зможуть пробитися на чемпіонат Європи, то потраплять у групу з Бельгією, Словаччиною та Румунією