«Впевнений, що кожен покаже свій максимум»: що говорив Караваєв перед грою проти Боснії і Герцеговини

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
241
0 голосів
«Впевнений, що кожен покаже свій максимум»: що говорив Караваєв перед грою проти Боснії і Герцеговини
Олександр Караваєв. Фото: УАФ
Захисник збірної України Олександр Караваєв поділився очікуваннями від матчу 1/2 фіналу плей-оф за вихід на Євро-2024 проти збірної Боснії і Герцеговини.

Захисник збірної України Олександр Караваєв розповів про власні очікування від гри з Боснією і Герцеговиною в рамках півфіналу плей-оф раунду кваліфікації Євро-2024:

«Сьогодні на теорії мені дуже сподобалось, коли головний тренер нам сказав, що є багато висловів з боку суперників, але ми все покажемо на футбольному полі, а потім вже будемо казати. Ми будемо налаштовані психологічно, емоційно, фізично, тактично більш ніж на 100%.

Я відштовхуюсь від тієї атмосфери, яка є у нас у команді, в побуті, на тренуваннях. Впевнений, що кожен покаже свій максимум», – сказав Караваєв в коментарі для пресслужби УАФ.

  • Матч півфіналу плей-оф раунду кваліфікації Євро-2024 Боснія та Герцеговина – Україна відбудеться у Зениці 21 березня. Старт гри – о 21:45.
  • За п'ять днів переможець цієї пари зустрінеться на своєму полі у вирішальному поєдинку за вихід на Євро із переможцем півфіналу Ізраїль – Ісландія.
  • Якщо підопічні Сергія Реброва зможуть пробитися на чемпіонат Європи, то потраплять у групу з Бельгією, Словаччиною та Румунією