Циганков приїде сьогодні, Забарний вже на місці: подробиці підготовки збірної України

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
817
0 голосів
Циганков приїде сьогодні, Забарний вже на місці: подробиці підготовки збірної України
Віктор Циганков. Фото: УАФ
Ілля Забарний та Віталій Миколенко 15 березня прибули до розташування збірної України на зборах у Марбельї, а вінгер іспанської Жирони Віктор Циганков приєднається команди 16-го числа.

Віктор Циганков прибуде в розташування збірної України на зборах у Марбельї раніше запланованого терміну. Український вінгер іспанської Жирони доєднається до головної команди в обід 16 березня.

Рішення щодо його можливої участі в матчі з Боснією і Герцеговиною гравець буде ухвалювати разом з тренерським штабом, повідомляє УАФ.

Нагадаємо, що у Віктора Циганкова розтягнення медіальної колатеральної зв’язки коліна першого ступеня – він не потрапив у заявку на матч з Хетафе, який відбудеться 16 березня.

Вчора, 15 березня, у табір збірної України приїхали Віталій Миколенко та Ілля Забарний.

Гравець Еверетона прибув із португальського Фаро, де його клуб мав тренувальний збір під час своєї паузи в АПЛ, а захисник Борнмута прилетів із Лондона: матч його команди з Вулвергемптоном перенесено через участь останнього у чвертьфіналі Кубку Англії.

15 березня також відбулося перше повноцінне тренування. Ранкове заняття «синьо-жовті» розпочали з пробіжки та вправ на пасинг і контроль м’яча.

Під час вечірнього тренування команда виконувала завдання тренерського штабу. Основна частина роботи була присвячена тактиці та награванню структури гри.

  • Матч 1/2 фіналу плей-оф раунду кваліфікації Євро-2024 Боснія та Герцеговина – Україна відбудеться у Зениці 21 березня.
  • Через п'ять днів переможець цієї пари зустрінеться на своєму полі у вирішальному поєдинку за вихід на Євро із переможцем півфіналу Ізраїль – Ісландія.
  • Якщо підопічні Сергія Реброва зможуть пробитися на чемпіонат Європи, то потраплять у групу з Бельгією, Словаччиною та Румунією.