Вихованець Шахтаря поїхав за кривавими грошима на Росію: вінгер близький до зміни громадянства

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
758
2 голоси
Вихованець Шахтаря поїхав за кривавими грошима на Росію: вінгер близький до зміни громадянства
Руслан Червяков. Фото: Google
Український вихованець Дніпра та Шахтаря Руслан Червяков, який зараз виступає за московський Торпедо, планує змінити громадянство на російське.

Руслан Червяков погнався за грошима окупантів та ще минулого літа підписав контракт з московським Торпедо, який виступає у другому за силою дивізіоні росії. На цьому зрадник України не зупинився.

Президент його клубу Александр Волнушкін розповів, що Торпедо працює над оформленням російського паспорта для 19-річного українського вінгера Руслана Червякова.

«Ми працюємо над тим, щоб Руслан Червяков отримав російське громадянство та спортивне російське громадянство. Це дві різні складові. Чи вдасться завершити все до кінця сезону? Не готовий стверджувати. Це може стати на заваді роботі», – наводить слова Волнушкіна ТАРС.

  • Червяков – уродженець Дніпра та є вихованцем однойменного клубу, в академії якого провів шість років. Також виступав у системах українських Шахтаря та Інгульця. 
  • Після повномасштабного вторгнення виїхав за кордон та у 2022–2023 роках грав за молодіжну команду португальського Жил Вісенте.
  • Цього сезону Червяков провів вісім матчів у ФНЛ, забив один м'яч та зробив одну результативну передачу.