Європейський клуб виніс вирок легенді Шахтаря: фахівця вдруге звільнили з однієї команди

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
221
1 голос
Європейський клуб виніс вирок легенді Шахтаря: фахівця вдруге звільнили з однієї команди
Маріуш Левандовський. Фото: Google
Колишній опорний півзахисник донецького Шахтаря, а нині тренер Маріуш Левандовський вже вдруге покидає польський клуб Термаліка через незадовільні результати.

Маріуш Левандовський офіційно є безробітним футбольним тренером. Польська Термаліка звільнила фахівця з займаної посади. Про це повідомила пресслужба клубу.

Ексгравець Шахтаря пропрацював у клубі з 16 червня 2023 року. Відзначимо, що це був другий раз, коли наставник очолював Термаліку. 

Нагадаємо, що Левандовський в першу каденцію роботи з Термалікою вивів команду до Екстракляси, але після 18-ти турів вищого дивізіону «слони» перебували у зоні вильоту, після чого клуб попрощався з тренером.

  • Термаліка виступає у другому за силою польському дивізіоні. Після 23-х турів чемпіонату команда набрала 29 очок та посідає 12-те місце з 18-ти команд.
  • Маріуш-гравець добре відомий українським уболівальникам за виступами за Шахтар (майже 300 матчів) і ФК Севастополь у 2001-13 роках. Також на його рахунку 66 матчів і шість голів за збірну Польщі.
  • Із Шахтарем поляк став чотириразовим чемпіоном України, переможцем Кубка УЄФА (2008/09). Також поляк тричі тріумфував у Кубку України.