«Більшість втомилася»: легенда Прімери розповів, як у Росії ставляться до війни в Україні

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
91
1 голос
«Більшість втомилася»: легенда Прімери розповів, як у Росії ставляться до війни в Україні
Олександр Мостовий. Фото: Google
Експівзахисник збірної росії, московського Спартака та іспанської Сельти Олександр Мостовий розповів, що думають його співвітчизники щодо війни рф проти України.

Колишній гравець Сельти, низки європейських клубів та національної команди Росії Олександр Мостовий зізнався, що його співвітчизники втомилися від повномасштабної війни проти українського народу.

«Так, це було досить помітно від самого початку. У Москві трохи менше, тому що це величезне місто, яке створює свій космос, але виїжджаючи з міста, бачиш, що люди вже не такі щасливі, як раніше.

Більшість втомилася від цього конфлікту. Вони хочуть жити мирно і без проблем», –  розповів Мостовий в коментарі іспанському виданню AS.

  • Олександр Мостовий на піку своєї кар'єри захищав кольори іспанської Сельти. Загалом за клуб з Віґо росіянин провів 235 поєдинків та забив 54 голи.
  • Окрім Сельти хавбек також грав за російські Красну Прєсню та московський Спартак, португальську Бенфіку з Лісабона, французькі Кан і Страсбург та іспанський Алавес.