На потіху Путіну та його маріонетці: збірна Росії зіграє товариський матч з країною-помилкою

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
768
1 голос
На потіху Путіну та його маріонетці: збірна Росії зіграє товариський матч з країною-помилкою
Типовий фанат збірної росії. Фото: Google
Російський футбольний Союз домовився про проведення товариського поєдинку для своєї збірної проти команди Білорусі. Спаринг запланований на червень.

Відсторонена від будь-яких міжнародних змагань збірна росії продовжує шукати собі бодай якихось суперників, які ладні за рублі зіграти проти неї.

Сьогодні стало відомо, що піддані президента-диктатора Володимира Путіна в червні проведуть товариську гру у Мінську проти Білорусі. Про це відзвітували кремлівські пропагандистські ЗМІ. 

Нагадаємо, що у минулому році матчами проти росії свою репутацію заплямували Катар, Камерун, Ірак, Іран, Куба, Кенія, Узбекистан, Киргизстан і Таджикистан.

В березні зі збірною країни-помилки мають зіграти їх братушки з Сербії та команда Парагваю.

  • З початком повномасштабної війни в Україні всі клуби і збірні держави-агресора були відсторонені від міжнародних турнірів під егідою УЄФА і ФІФА.
  • 4 жовтня 2023 року, з'явилась інформація, що ФІФА розглядає скасування повної заборони для збірних росії на участь у міжнародних турнірах. УЄФА мала намір допустити до змагань під своєю егідою молодіжні команди збірної росії U-17: хлопчачу та дівочу.
  • 10 жовтня 2023 року Виконком УЄФА під час свого засідання не зміг знайти технічне рішення, яке б дозволило російським збірним повернутися в міжнародний футбол.