У Валенсії розповіли про травму Яремчука: чи зіграє форвард збірної України проти боснійців

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
252
0 голосів
У Валенсії розповіли про травму Яремчука: чи зіграє форвард збірної України проти боснійців
Роман Яремчук. Фото: Валенсія
Український нападник Валенсії Роман Яремчук повернувся до тренувань у загальну групу команди після отриманого пошкодження у грі з мадридським Реалом.

Український нападник іспанської Валенсії Роман Яремчук був замінений у матчі з мадридським Реалом, бо відчув дискомфорт.

Проте сьогодні, 7 березня, 28-річний форвард повернувся до тренувань у загальній групі команди, повідомляє Plaza Deportiva.

Роман Яремчук готовий зіграти у матчі 28-го туру Ла Ліги проти Хетафе, який відбудеться у суботу, 9 березня, та розпочнеться о 15:00 за київським часом. Також нападник готовий до виклику у збірну України.

  • Валенсія наразі посідає дев'яте місце, маючи 37 очок після 26 зіграних турів.
  • Роман Яремчук у поточному чемпіонаті провів за «кажанів», у складі якої виступає на правах оренди з Брюгге, 22 поєдинки в усіх офіційних турнірах: чотири голи.
  • Transfermarkt оцінює 28-річного українця в три мільйони євро.
  • Матч 1/2 фіналу плей-оф раунду кваліфікації на чемпіонат Європи Боснія та Герцеговина – Україна відбудеться у Зениці 21 березня.
  • Через п'ять днів переможець цієї пари зустрінеться на своєму полі у вирішальному поєдинку за вихід на Євро із переможцем півфіналу Ізраїль – Ісландія.