Син Шевченка відреагував на дебютний виклик до юнацької збірної України: що сказав нападник Вотфорда

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1194
2 голоси
Син Шевченка відреагував на дебютний виклик до юнацької збірної України: що сказав нападник Вотфорда
Крістіан Шевченко. Фото: Google
Нападник англійського Уотфорда U-18, син президента УАФ Андрія Шевченка Крістіан прокоментував свій дебютний виклик до лав збірної України U-19.

Новий громадянин України і без п’яти хвилин новачок юнацької збірної нашої країни Крістіан Шевченко відреагував на свій виклик під синьо-жовті знамена.

«Звичайно, бути викликаним у збірну України – це завжди честь. Я з нетерпінням чекаю на майбутні можливості та чекаю нагоди зустрітися зі своїми партнерами та тренерами.

Зроблю все можливе, щоб допомогти команді у майбутніх матчах і принести радість нашій країні. Слава Україні», – сказав Крістіан Шевченко в коментарі Tribuna.

Збірна України U-19 в березні 2024 року зіграє в еліт-раунді відбору на Євро-2024. Єдину путівку до фінальної стадії змагань синьо-жовті спробують здобути в поєдинках з однолітками зі Швейцарії, Латвії та Північної Македонії.

  • Матчі еліт-раунду відбору пройдуть з 18 по 26 березня 2024 року.
  • Для виходу на чемпіонат Європи потрібно виграти свою групу.
  • Євро-2024 (U-19) пройде з 15 по 28 липня 2024 року в Північній Ірландії та стане частиною відбору на чемпіонат світу U-20 2025 року.
  • У основному раунді синьо-жовті виграли свою групу, здобувши шість очок у трьох матчах.
  • У фінальних стадіях Євро U-19 збірна України виступала п'ять разів.
  • Найвищим досягнення наших юнаків стала перемога на Мундіалі у 2019 році, коли команда Олександра Петракова стала чемпіоном світу.