Баварія взяла реванш у Лаціо, Мбаппе приніс перемогу ПСЖ: результати матчів-відповідей 1/8 фіналу Ліги чемпіонів

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
684
1 голос
Баварія взяла реванш у Лаціо, Мбаппе приніс перемогу ПСЖ: результати матчів-відповідей 1/8 фіналу Ліги чемпіонів
Ліга чемпіонів. Фотоколаж: Sport-express.ua
У вівторок, 5 березня, в рамках 1/8 фіналу Ліги чемпіонів відбулося два поєдинки-відповіді. Баварія поквиталася з Лаціо за поразку в Римі (3:0), а ПСЖ вдруге здолав Реал Сосьєдад (2:1).

Мінімальна інтрига, яка була в парі Реал Сосьєдад – ПСЖ, зважаючи на перемогу парижан вдома з різницею в два голи (2:0), вже на 15 хвилині гри у Сан-Себастьяні майже остаточно своїм другим голом у цьому протистоянні вбив лідер французького колективу Кіліан Мбаппе

А в Мюнхені, де інтриги було куди більше (підопічні Маурісіо Саррі у першій грі переграли хлопців Томаса Тухеля, 1:0), беззаперечний фаворит протистояння Баварія зуміла проломити захист Лаціо лише під кінець тайму номер один.

Спершу Гаррі Кейн класно зіграв головою, а Іван Проведел відверто рахував ґав, а не реагував на удар. Згодом, вже на другій компенсованій хвилині, Томас Мюллер трішки підправив розкішний удар Маттейса Де Лігта, вкрав гол у голландця, але подвоїв перевагу Баварію. 

По перерві ПСЖ та Баварія своїх опонентів деморалізували остаточно: в Іспанії другий м'яч за спину Алексу Реміро відправив Мбаппе, а у Німеччині дубль до свого активу записав Кейн.

За хвилину до завершення гри у Сан-Себастьяні господарі зуміли відзначитися голом престижу у виконанні Мікеля Меріно, але дива не сталося.

Ліга чемпіонів. 1/8 фіналу (матчі-відповіді)

Баварія (Мюнхен, Німеччина) – Лаціо (Рим, Італія)  3:0 (2:0) 

Голи: Кейн, 39, 66, Мюллер, 45+2.

Реал Сосьєдад – ПСЖ (Париж, Франція) 1:2 (0:1)

Голи: Меріно, 89 – Мбаппе, 15, 56.

  • Завтра, 6 березня, буде зіграно ще два поєдинки-відповіді в рамках 1/8 фіналу Ліги чемпіонів: у Манчестері чинний тріумфатор ЛЧ місцевий Сіті прийматиме Копенгаген, а у мадриді Реал поміряється силами з Лейпцигом.
  • Обидві гри розпочнуться синхронно – о 22:00 за київським часом.