Продовження скандальної історії щодо заявки збірної України: Шахтар проігнорував прохання УАФ – що відомо

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
365
1 голос
Продовження скандальної історії щодо заявки збірної України: Шахтар проігнорував прохання УАФ – що відомо
Будинок футболу. Фото: УАФ
Шахтар проігнорував прохання УАФ щодо публікації гравців, викликаних до стану збірної. Організація просила, щоб клубні медіа не публікували дані на своїх ресурсах до офіційного оголошення заявки.

Скандальна історія щодо заявки збірної України на березневі поєдинки набирає обертів.

Вчора, 5 березня, міністерство молоді та спорту опублікувало склад делегації національної команди, який відправиться на матч плей-оф відбору до Євро-2024 проти Боснії і Герцеговини.

Сьогодні ж Шахтар оголосив, що шестеро гравців донецького клубу було запрошено до лав збірної України на найближчі поєдинки.

УАФ розіслала до клубів листи з переліком гравців, які викликані до національної команди на березневі матч, повідомляє FootballHub.

Організація просила, щоб клубні медіа не публікували ці дані на своїх ресурсах до офіційного оголошення заявки «синьо-жовтих», проте донецький клуб проігнорував прохання.

  • Матч 1/2 фіналу плей-оф раунду кваліфікації на чемпіонат Європи Боснія та Герцеговина – Україна відбудеться у Зениці 21 березня 2024 року.
  • Через п'ять днів переможець цієї пари зустрінеться на своєму полі у вирішальному поєдинку за вихід на Євро із переможцем півфіналу Ізраїль – Ісландія.