«Він проходить цей іспит на відмінно»: колишній голкіпер Реала прокоментував прогрес Луніна у цьому сезоні

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
272
0 голосів
«Він проходить цей іспит на відмінно»: колишній голкіпер Реала прокоментував прогрес Луніна у цьому сезоні
Андрій Лунін. Фото: Google
Колишній голкіпер Реала Сантьяго Канісарес прокоментував прогрес Андрія Луніна та оцінив його перспективи після повернення Тібо Куртуа, який завершує відновлення від травми.

Легендарний іспанський воротар Сантьяго Канісарес прокоментував виступ українського голкіпера Реала Андрія Луніна у нинішньому сезоні:

«Ми відкрили для себе воротаря з чудовими якостями та індивідуальністю. Позиція воротаря Реала вимагає багато чого, особливо на ментальному рівні. І він проходить цей іспит на відмінно. Куртуа є найкращим воротарем у світі, однак він повернеться після серйозної травми. Для нього важливо повністю відновитися, щоб повернутися на 100%.

Це займе час, а Лунін тим часом повинен зберігати спокій. Коли бельгієць набере форму, то реальність буде наступною: його рівень не підлягатиме сумнівам, у нього немає суперників у воротах. У цей момент Луніну доведеться прийняти рішення», – сказав колишній воротар Реала в коментарі для AS.

  • Андрій Лунін у нинішньому сезоні провів 20 матчів в усіх змаганнях: 16 пропущених м'ячів, дев'ять зустрічей «на нуль».
  • Контракт українського голкіпера з Реалом розрахований до 30 червня 2025 року.
  • Команда Карло Анчелотті наразі є першою в турнірній таблиці Ла Ліги, набравши за 27 турів 66 очок.