Роналду повісить бутси на цвях: дівчина Кріштіану несподівано зізналася, коли легенда попрощається з футболом

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
945
3 голоси
Роналду повісить бутси на цвях: дівчина Кріштіану несподівано зізналася, коли легенда попрощається з футболом
Кріштіану Роналду. Фото: Getty Images
Подруга 39-річного португальського форварда Аль-Насру Кріштіану Роналду – Джорджина Родрігес – розповіла, коли її обранець планує завершувати професійну ігрову кар’єру.

Дівчина легенди футболу Кріштіану Роналду – Джорджина Родрігес – відзначилася заявою про майбутнє португальця. Вона зізналася, коли нападник може повісити бутси на цвях.

«Ще один рік, а потім усе закінчиться. Можливо, два. Я не знаю», – наводить відео зі словами Родрігес канал в Х Gio CR7.

  • Зазначимо, що Роналду в цьому сезоні забив 28 голів та віддав 11 результативних передач у 29 поєдинках за Аль-Наср;
  • Команда португальця посідає другу сходинку у таблиці чемпіонату Саудівської Аравії, маючи 53 очки в активі після 22 проведених зустрічей;
  • Контракт Роналду з Аль-Насром чинний до 30 червня 2025 року;
  • Пара разом з 2016 року і виховує п'ятьох дітей – Кріштіану Роналду-молодшого (ім'я його матері невідоме), близнюків Єву та Матео (народжених від сурогатної матері), Беллу Есмеральду та Алану Мартіну (їх спільних дітей);
  • Роналду виступає з 2002 року. За цей час він забив 743 голи у 997 матчах на клубному рівні, захищаючи кольори лісабонського Спортинга, Манчестер Юнайтед, Реалу, Ювентуса і Аль-Насра. Також в його активі 128 голів у 205 іграх за збірну Португалії.