Луческу не спокусився на шалену пропозицію: екстренер Шахтаря і Динамо відмовився від неймовірних 10 млн євро

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
539
2 голоси
Луческу не спокусився на шалену пропозицію: екстренер Шахтаря і Динамо відмовився від неймовірних 10 млн євро
Мірча Луческу. Фото: ФК Динамо (Київ)
Ексголовний тренер донецького Шахтаря та київського Динамо Мірча Луческу відхилив фінансово вигідну пропозицію щодо продажу земельної ділянки у Румунії.

78-річний тренер Мірча Луческу, який наразі знаходиться у творчій відпустці, продовжує займатися ринком нерухомості у рідній Румунії.

Вже близько трьох десятиліть Містер є власником земельної ділянки площею шість гектарів в Яссах та має там фруктовий сад. Проте ця земля давно стала мішенню для забудовників.

Як повідомляє видання Cancan, тренерові навіть надходила пропозиція у розмірі 10 мільйонів євро, однак він відповів на неї категоричною відмовою.

Район, у якому знаходиться фруктовий сад Луческу, є одним з найелітніших в Яссах. За даними джерела, на його місці забудовники хотіли б побудувати вілли або мініквартал.

Відмова від такої солідної пропозиції пояснюється також тим, що Луческу є найбагатшим румунським тренером. Його нинішні статки оцінюються приблизно у 37 млн євро.

  • Нагадаємо, що останнім місцем роботи Луческу було Динамо (2020-2023). Також в Україні він працював у Шахтарі (2004-2016).
  • На чолі обох українських грандів Містер усього виграв 25 трофеїв: дев'ять чемпіонатів України, сім національних Кубків та вісім Суперкубків країни, а також Кубок УЄФА.