Ексголкіпер збірної України у російському клубі: джерело повідомило, хто запросив футболіста до Спартака

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
540
1 голос
Ексголкіпер збірної України у російському клубі: джерело повідомило, хто запросив футболіста до Спартака
Мирослав Зновенко. Фото: Google
Колишній воротар Дніпра-1 та харківського Металіста Мирослав Зновенко перебрався до московського Спартака-2 з росії після запрошення ще одного зрадника, легенди Шахтаря Геннадія Зубова.

Напередодні, 25 лютого, стало відомо про перехід до московського Спартака колишнього воротаря Дніпра-1, харківського Металіста та молодіжної збірної України Мирослава Зновенка.

Сьогодні з'явилися нові подробиці втечі на росію зрадника. Виявляється, Зновенко зовсім не єдиний запроданець в московському клубі, який перетворився на ціле кубло щурів.

За інформацією Спортивки, у клубі з Москви також працевлаштувалися колишні гравці Шахтаря – Віталій Віценець та Геннадій Зубов, які донедавна були тренерами в Звєзді з Санкт-Петербурга.

Джерело припускає, що саме Віценець і Зубов запросили до Спартака (другої команди) Зновенка, який вже кілька місяців перебував в РФ. І цілком імовірно, що перелік зрадників у московському клубу поповниться.

  • Нагадаємо, що Віталій Віценець під час повномасштабного вторгнення росії працював у Кривбасі. Втім, криворізький клуб вигнав його через проросійську позицію.
  • Про втечу Зновенка на росії також дуже смачно висловився в ексклюзивному інтрев'ю Sport-express.ua почесний президент Дніпра-1 Юрій Береза.