Скандаліст з Динамо демонструє вражаючу результативність в Європі: відео чергового голу нападника киян в оренді

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
784
1 голос
Скандаліст з Динамо демонструє вражаючу результативність в Європі: відео чергового голу нападника киян в оренді
Жерсон Родрігес. Фото: Google
Форвард київського Динамо, який зараз виступає в оренді за словацький Слован, Жерсон Родрігес продовжує запалювати в новій команді та показувати навички справжнього бомбардира.

Вчора, 25 лютого, Жерсон Родрігес, права на якого належать Динамо, відзначився черговим забитим м’ячем. Зробив це футболіст у матчі 21 туру чемпіонату Словаччини проти Тренчина (2:0).

Відкрив рахунок у грі Толич на 51-й хвилині, а на 66-й 28-річний нападник із Люксембургу збільшив перевагу своєї команди та встановив остаточний рахунок у поєдинку.

Чемпіонат Словаччини, 21-й тур

Тренчин – Слован – 0:2

Голи: Толич, 51, Родрігес, 66

Нагадаємо, що Жерсон Родрігес неодноразово мав проблеми з дисципліною. В березні 2022 року його відрахували з французького Труа, у складі якого він виступав на правах оренди.

  • Нападник підписав контракт з Динамо влітку 2019 року. У біло-синій футболці Родрігес став чемпіоном УПЛ, а також володарем Кубка та Суперкубка України. 
  • Загалом за Динамо Жерсон провів 53 поєдинки: дев'ять голів, чотири результативні передачі.
  • Останні два сезони гравець провів у оренді, виступаючи за французький Труа, Еюпспор та Сівасспор з Туреччини та клуб Аль-Вехда з Саудівської Аравії.
  • Родрігес провів п’ять поєдинків за Слован, у яких зумів забити п’ять голів та віддати один асист.