«Ми повинні бути влучнішими перед воротами»: Почеттіно розкритикував гравців Челсі після поразки Ліверпулю

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
487
0 голосів
«Ми повинні бути влучнішими перед воротами»: Почеттіно розкритикував гравців Челсі після поразки Ліверпулю
Маурісіо Почеттіно. Фото: Google
Головний тренер лондонського Челсі розкритикував своїх футболістів за погану реалізацію після поразки Ліверпулю у фіналі Кубка англійської ліги.

Головний тренер Челсі Маурісіо Почеттіно прокоментував поразку лондонської команди від Ліверпуля (0:1) у фіналі Кубка англійської ліги:

«Нам потрібно робити позитивні речі, потрібно тиснути, використовувати цей тип гри, щоб вчитися і ставати кращими. Я думаю, що ми справді нав’язали боротьбу, але якщо не реалізовувати такі моменти, які у нас були, важко виграти фінал. Ми повинні бути влучнішими перед воротами.

Вітаємо Ліверпуль і продовжуємо йти вперед. Те, як ми програли – дуже боляче, але тепер нам потрібно продовжувати рухатися. Вони забили, а ми не забили», – сказав Почеттіно на післяматчевій пресконференції.

Зазначимо, що вболівальники Челсі прокоментували гру Михайла Мудрика у матчі.

  • У наступному турі команда Маурісіо Почеттіно на виїзді зіграє проти Брентфорда. Поєдинок заплановано на 2 березня. Початок гри о 17:00 за київським часом.
  • Серед тижня Челсі також зіграє матч 1/8 фіналу Кубка Англії проти Лідса. Гра відбудеться 28 лютого і розпочнеться о 21:30.
  • Михайло Мудрик в нинішньому сезоні зіграв за Челсі 26 матчів у всіх офіційних турнірах: чотири голи, три результативні передачі.
  • Transfermarkt оцінює українця рівно в 40 мільйонів євро.