Зіркового експартнера Чигринського по Барселоні засуджено до 4,5 років в'язниці: деталі судової справи

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
360
1 голос
Зіркового експартнера Чигринського по Барселоні засуджено до 4,5 років в'язниці: деталі судової справи
Дані Алвес. Фото: Google
Колишній гравець збірної Бразилії Дані Алвес отримав вирок по справі щодо зґвалтування жінки в нічному клубі – його засудили до 4,5 років тюремного ув’язнення.

Дані Алвес отримав вирок по справі щодо зґвалтування жінки в нічному клубі.

Легендарного колишнього захисника Севільї, Барселони, Ювентуса і збірної Бразилії засуджено до тюремного терміну на чотири з половиною років.

Також Дані Алвес буде змушений заплатити жертві 150 тисяч євро компенсації та уникати будь-якого спілкування з нею протягом дев'яти з половиною років.

Прокуратура в ході судового процесу вимагала для бразильця дев'ять років ув’язнення, а жертва – максимального покарання у вигляді 12 років.

Захист Дані Алвеса може подати апеляцію на рішення суду Барселони до Вищого суду Каталонії, а якщо його вердикт залишиться несприятливим, до Верховного суду.

  • Зазначимо, що бразилець провів за свою футбольну кар'єру 995 матчів, в яких забив 69 голів та віддав 199 гольових передач.
  • Дані Алвес перебуває у в’язниці по цій справі з січня 2023 року.
  • Жертва стверджувала, що колишній футболів заманив її до туалету нічного клубу в Барселоні, а потім змусив зайнятися з ним сексом.