«Новий Буффон»: яскрава реакція вболівальників Бенфіки на помилку та відбитий пенальті Трубіна

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
596
1 голос
«Новий Буффон»: яскрава реакція вболівальників Бенфіки на помилку та відбитий пенальті Трубіна
Анатолій Трубін. Фото: Google
Фанати лісабонської Бенфіки прокоментували яскраву перемогу своєї улюбленої команди у 22-му турі Прімейра ліги над Візелою (6:1). Чимало схвальних дісталося автору дубля Давіду Нересу, а й українському голкіперу «орлів» Анатолію Тубіну.

У поєдинку 22-го туру португальської Прімейра ліги Бенфіка вдома розшматувала Візелу (6:1) та закріпилася на чолі турнірної таблиці.

Цей матч запам'ятався не лише видовищною перемогою лісабонських «орлів», а й жахливим ляпом їх українського воротаря Анатолія Трубіна в моменті із забитим голом Візели.

▶️ Відео фейлу та сейву Анатолія Трубіна дивіться за ПОСИЛАННЯМ

Однак, наш співвітчизник виправився за свій фейл потягнувши пенальті і фанати Бенфіки в переважній більшості своїй пробачили Трубіну попередню помарку. 

Сайт Sport-express.ua промоніторив сторінки Бенфіки в соціальних мережах, відібравши найсмачніші коментарі на адресу Анатолія Трубіна.

BenficanoNorte: «Трубін помилився в тому, що є однією з його найкращих якостей. Але якщо він помиляється, то нехай це буде кожного разу, коли результат такий. Він чудовий воротар».

JrMawuco: «Трубін був зіркою шоу».

Ruireigado: «Ті, хто знову свистів Трубіну, пішли ви всі на х*й! Ця людина – монстр, і він заткнув вам рота своїм сейвом з пенальті!».

Futeb0lT0tal: «Покращення в усіх можливих і немислимих сенсах воротарської позиції порівняно з його попередником. Трубін – особливий».

Papoila saltitante: «Трубін занадто хороший для деяких фанатів Бенфіки».

Amador: «Трубін>Яшин. Це новий Буффон».

Після погрому Візели (6:1) підопічні Рогера Шмідта мають у своєму активі 55 залікових очок та очолюють турнірну таблицю португальської Прімейра Ліги. Відрив від Спортінга складає три очки, але у «левів» є дві гри в запасі.

  • У наступному турі Бенфіка вдома прийматиме Портімоненсе. Поєдинок заплановано на 25 лютого. Початок гри о 20:00.
  • Анатолій Трубін у поточному сезоні зіграв за «орлів» у 31-му поєдинку: 27 пропущених голів, 11 матчів «на нуль».
  • Transfermarkt оцінює 22-річного стража воріт у 25 мільйона євро.