Як Малиновський став повноцінним гравцем Дженоа: в італійському клубі розповіли про оформлення переходу

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
330
0 голосів
Як Малиновський став повноцінним гравцем Дженоа: в італійському клубі розповіли про оформлення переходу
Руслан Малиновський. Фото: Дженоа
Генеральний директор Дженоа Андрес Бласкес розповів, чому клуб вирішив оформити повноцінне підписання Руслана Маліновського взимку, а не після завершення сезону.

Генеральний директор Дженоа розповів про те, як відбувався повноцінний трансфер Руслана Малиновського в італійський клуб:

«Я розмовляв з головним тренером і сказав йому, що у нас є проект на декілька років. Тепер це його вибір, брати у ньому участь чи ні. Все просто і прямо. Це як ланцюг доставки на ринку. Наведу приклад Маліновського. У спортивному підрозділі мені казали, що його простіше викупити що його простіше викупити зараз, ніж у червні.

Я вирішив прийняти цю пропозицію і повідомив про це правлінню. Моя робота полягає в тому, щоб створити робочу групу і надати їй впевненості для розвитку та зростання. Я маю вміти правильно вибирати людей і давати їм правильні завдання», – сказав Андрес Бласкес в коментарі для Cronache di spogliatoio.

Зазначимо, що український півзахисник став повноцінним гравцем Дженоа в кінці січня за сім мільйонів євро.

  • У нинішньому сезоні Руслан Малиновський зіграв за генуезців 23 матчі, в яких він записав до свого активу три голи та два асисти.
  • Контракт українського півзахисника з італійським клубом розрахований до 30 червня 2027 року.
  • На даний момент Дженоа з 29 очками в активі посідає 12 місце в турнірній таблиці Серії А.
  • Наступний матч команда українця зіграє проти Наполі (17.02).