Українські арбітри працюватимуть на матчах Ліги конференцій: який поєдинок обслужать наші співвітчизники

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
238
1 голос
Українські арбітри працюватимуть на матчах Ліги конференцій: який поєдинок обслужать наші співвітчизники
Микола Балакін. Фото: Google
Українська бригада суддів на чолі з Миколою Балакіним отримала призначення на перший матч плей-оф раунду Ліги конференцій між іспанським Бетісом та хорватським Динамо із Загреба.

Микола Балакін продовжує зміцнювати свій авторитет на європейській арені. Саме бригада нашого арбітра отримала чергове призначення на поєдинок в єврокубках – перший матч плей-оф раунду Ліги конференцій між іспанським Бетісом та загребським Динамо.

Асистентами Балакіна будуть лайнсмени Олександр Беркут і Дмитро Запороженко. Четвертий арбітр - Віктор Копієвський. Арбітр VAR – італієць Мауріціо Маріані, якому допомагатиме Катерина Монзуль. Про це проінформувала пресслужба УАФ.

Нагадаємо, що Микола Балакін у поточному сезоні вже працював головним арбітром на матчі Ліги чемпіонів і став першим українським рефері, який обслуговував гру ЛЧ за останню чверть століття.

  • До Балакіна українські рефері востаннє працювали на матчі Ліги чемпіонів в далекому 1998 році. На поєдинку між Атлетіком з Більбао та норвезьким Русенборгом у ролі головного арбітра виступив сімферополець Василь Мельничук, який нині працює спостерігачем арбітражу УАФ.
  • Матч Бетіс – Динамо (Загреб) відбудеться 15 лютого на полі іспанської команди. Початок поєдинку о 22:00 за київським часом.