«Треба показати нашим гравцям, що сталося під час матчу Бешикташ – Лейпциг»: Луческу взяв слово перед грою ЛК

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
234
0 голосів
«Треба показати нашим гравцям, що сталося під час матчу Бешикташ – Лейпциг»: Луческу взяв слово перед грою ЛК
Мірча Луческу. Фото: Динамо
Головний тренер Динамо Мірча Луческу перед грою-відповіддю з Бешикташем чимало говорив про тиск, який вміють створювати стамбульські фанати.

Головний тренер Динамо Мірча Луческу в розмові зі ЗМІ на пресконференції, що передувала грі-відповіді раунду плей-оф кваліфікації Ліги конференцій з Бешикташем, акцентував увагу на тиску, який створюють фанати в Стамбулі:

«Треба показатин нашим гравцям, що сталося під час матчу Бешикташу з Лейпцигом, коли один гравець залишив поле через те, що не міг продовжити грати за такого галасу на трибунах. Останні два роки ми грали за порожніх трибун, тому я би не хотів, аби така атмосфера стала для них сюрпризом та вплинула на їх дії у грі».

Також румун вчергове проаналізував перший матч у Бухаресті, де Динамо поступилося з рахунком 2:3:

«Ми показали хорошу гру в першому матчі при тому, що Бешикташ - сильний, хороший клуб. Тоді ми програли лише через кілька окремих епізодів, пропустивши після пенальті, кутового і контратаки. Упевнений, що моя команда добре готова до завтрашньої гри», – цитує Луческу пресслужба Динамо.

  • Луческу мав на увазі поєдинок Бешикташа та Лейпцига у Лізі чемпіонів сезону 2017/2018, коли матч в Стамбулі 26 вересня 2017 року через тиск трибун не дограв форвард «биків» Тімо Вернер, попросивши заміну на 32 хвилині.
  • Матч-відповідь раунду плей-оф кваліфікації Ліги конференцій між Бешикташем та Динамо пройде 31 серпня о 21:00 за київським часом у Стамбулі.