Болюча тема: ексзахисник збірної України відверто розповів про ситуацію, яку йому влаштували в клубі з Європи

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
1019
0 голосів
Болюча тема: ексзахисник збірної України відверто розповів про ситуацію, яку йому влаштували в клубі з Європи
Ігор Пластун. Фото: Getty Images
Український 33-річний новачок казахстанського Ордабаси Ігор Пластун розповів про причини свого дострокового відходу з болгарського Лудогорця.

Український захисник Ігор Пластун, який нещодавно підписав контракт з Ордабаси, в інтерв’ю сайту «Український футбол» розповів про причини свого відходу з Лудогорця.

«Останні місяці я фактично був відсутнім в Лудогорці через причини, про які вже не хочу говорити. Це історія. У мене угода була розрахована до літа, але мої агенти Сергій Серебренников та Вадим Шаблій шукали варіанти. І ось Ордабаси виявили ініціативу, аби підписати мене».

Футболіст зізнався, що для цього самого неприємним здивуванням стала настільки різка зміна його статусу в команді.

«Ця тема для мене дуже болюча. Я постійно грав та був одним з капітанів, а в один момент просто перестав потрапляти у заявку і це тривало три місяці. Не хочу підіймати цю тему. З любов’ю ставлюся до Лудогорця, із яким пережив безліч позитивних емоцій та моментів. Бажаю їм успіху», – сказав Пластун.

  • Зазначимо, що Пластун в цьому сезоні провів лише вісім матчів за Лудогорець. Його угода із клубом була розрахована до 30 червня 2024 року, однак сторони прийняли рішення розірвати стосунки за згодою сторін;
  • Пластун вперше прийшов до Лудогорця влітку 2016 року та виступав там два роки. Другий його захід в клуб відбувся влітку 2021 року. Всього він провів за команду 66 матчів, у яких забив шість голів, оформив три асисти та виграв вісім трофеїв;
  • В активі футболіста також п'ять матчів у складі національної збірної України (2018-2020);
  • Ордабаси є чинним чемпіоном Казахстану. У складі команди виступають ще двоє українців – нападник Артем Бєсєдін та хавбек Євген Макаренко.