Декілька гравців збірної України прострочили терміни перебування за кордоном: Мінспорту опубліковало список

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
390
0 голосів
Декілька гравців збірної України прострочили терміни перебування за кордоном: Мінспорту опубліковало список
Михайло Мудрик. Фото: Челсі
Міністерство молоді та спорту України надало інформацію щодо спортсменів, тренерів та спортивного персоналу, які перетнули державний кордон за час дії воєнного стану.

У період з 2022-го по 2024 рік Міністерство молоді та спорту України направило до Державної прикордонної служби 4760 листів щодо перетину кордону спортсменами, тренерами та спортивним персоналом для участі в спортивних змаганнях.

Відомство заявило, що за час дії воєнного стану 317 спортсменів, тренерів та осіб зі спортивного персоналу прострочили дозволені терміни перебування за кордоном.

До цього переліку входять представники збірної України Артем Довбик, Анатолій Трубін, Михайло Мудрик, Ілля Забарний, а також Артем Громов, який зараз перебуває у статусі вільного агента.

  • Анатолій Трубін зіграв вже 28 матчів цього сезону за Бенфіку, пропустивши в них 23 голи та провівши 11 «сухих» поєдинків.
  • У нинішньому сезоні Михайло Мудрик взяв участь в 25 матчах у всіх турнірах: чотири голи та два асисти.
  • У цьому сезоні Ілля Забарний зіграв у 26 матчах за Борнмут. Всі матчі АПЛ (на даний момент їх 22) він розпочинав у стартовому складі.
  • Артем Довбик в цьому сезоні провів за Жирону 24 матчі, у яких забив 14 голів та віддав сім результативних передач.