Петраков хоче помститися одній збірній: український тренер відреагував на жеребкування Ліги націй для Вірменії

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
856
0 голосів
Петраков хоче помститися одній збірній: український тренер відреагував на жеребкування Ліги націй для Вірменії
Олександр Петраков. Фото: Getty Images
Український головний тренер національної збірної Вірменії Олександр Петраков прокоментував результати жеребкування групового етапу Ліги націй сезону 2024/25 для своєї команди.

Головний тренер збірної Вірменії Олександр Петраков висловився про результати жеребкування Ліги націй-2024/25, за підсумками якого його команда зіграє у групі С4 з Фарерськими островами, Північною Македонією та Латвією.

«Цікава група. У нас немає досвіду гри з Фарерськими островами. Я знаю, що там є стадіон зі штучним покриттям, на якому важко грати. Ми грали проти Північної Македонії. У них дуже хороша команда. Вони провели досить хороші та якісні матчі у відбірковому циклі чемпіонату Європи».

Окремо наставник згадав про збірну Латвії та бажання поквитатися із нею за поразку (0:2) у кваліфікації до Євро-2024.

«Латвія – незручна команда з новим італійським головним тренером. Для мене це хороша можливість відреагувати на болючу поразку».

Наостанок Петраков назвав фаворита квартету.

«Можу сказати, що зараз немає слабких команд, і ми обов'язково станемо свідками хороших матчів у майбутній Лізі націй. Я думаю, що Північна Македонія – фаворит нашої групи», – наводить слова Петракова пресслужба Федерації футболу Вірменії.

  • Нагадаємо, що Петраков очолив збірну Вірменії у січні 2023 року, провівши 10 матчів на чолі команди: дві перемоги, три нічиїх та п'ять поразок.
  • У відборі до Євро-2024 вірменська команда посіла четверте місце в групі з Хорватією, Туреччиною, Уельсом та Латвією;
  • Вірменія стартує на форумі 7 вересня домашнім матчем проти Латвії.