«Битва буде в кожному матчі»: тренер суперника збірної України поставив амбітну ціль на Лігу націй

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
464
0 голосів
«Битва буде в кожному матчі»: тренер суперника збірної України поставив амбітну ціль на Лігу націй
Іван Гашек. Фото: Google
Головний тренер збірної Чехії Іван Гашек прокоментував результати жеребкування групи Ліги націй 2024/25, де чехи потрапили в один квартет з Україною, Грузією та Албанією.

Головний тренер збірної Чехії Іван Гашек підбив підсумки жеребкування Ліги націй сезону 2024/25 для своєї команди – чехам доведеться зіграти проти України, Албанії та Грузії:

«Не хочу робити якісь прогнози, як і не робив це до жеребкування. Наше завдання зрозуміле – ми повинні піднятися в дивізіон А. Група доволі збалансована, тому неважливо, хто, коли та з ким грає. Битва буде в кожному матчі», – сказав Гашек в коментарі для пресслужби Чеської федерації футболу.

Зазначимо, що у новому розіграші формат турніру матиме оновлений вигляд:

  • Команди, що посядуть перші місця у групах Ліги В, піднімуться до Ліги А. Збірні, які посядуть останні місця у Лізі В, перейдуть до Ліги С.
  • Команди, які посядуть треті місця у групах Ліги В, зіграють у плей-оф за підвищення/пониження вдома й на виїзді проти команд, які посядуть другі місця у групах Ліги С.
  • Команди, які посядуть другі місця у групах Ліги В, зіграють у плей-оф за підвищення/пониження вдома й на виїзді проти команд, які посядуть треті місця у групах Ліги А.