Колишній асистент Моурінью дав пораду Трубіну: тренер назвав ідеальний чемпіонат для українця після Бенфіки

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
247
0 голосів
Колишній асистент Моурінью дав пораду Трубіну: тренер назвав ідеальний чемпіонат для українця після Бенфіки
Анатолій Трубін. Фото: Google
Колишній тренер воротарів Порту, Челсі, Інтера та Реала в штабі Жозе Моурінью Сілвіну Лору поділився думками про перспективи українського голкіпера Бенфіки Анатолія Трубіна.

Сілвіну Лору вважає, що Анатолій Трубін у майбутньому зможе заграти в чемпіонаті Англії.

«Я вважаю, що він гідний грати в Англії, але для нього ідеально було б залишитися ще на два-три роки в Бенфіці, отримати більше досвіду і впевненості в собі, тому що бути воротарем в Англії непросто. АПЛ - не чемпіонат Португалії».

Фахівець впевнений, що українцю потрібно продовжувати прогресувати. Також португалець відзначив сейв нашого співвітчизника у грі місцевої першості.

«Для його віку йому ще є чому навчитися, і він у дуже хорошому клубі, щоб стати ще кращим.

Мені дуже сподобалася його гра. Я бачив кілька матчів Бенфіки, і він провів дуже хороші ігри. У зустрічі з Ештрела Амадорою він зробив чудовий сейв після кутового, який міг принести супернику рахунок 3:2. Він зробив чудові сейви і врятував Бенфіку».

Також тренер зізнався, що для нього не буде шоком, якщо Трубіна продадуть у більш топовий клуб найближчим часом.

«Зрозуміло, що така гра викликає інтерес у великих команд. Якщо буде хороша пропозиція, я не здивуюся, якщо його продадуть. Але це залежить від того, чого хоче клуб. І я вірю, що Руй Кошта зараз не продасть його, особливо тому, що Бенфіка живе титулами», - сказав Сілвіну в коментарі O Jogo.

  • Трубін в дебютному сезоні за Бенфіку провів 27 поєдинків: 22 пропущені голи, 11 матчів «на нуль».
  • Команда Анатолія лідирує в чемпіонаті Португалії після 20 зіграних матчів з 51 очком в активі.
  • Сьогодні, 8 лютого, на «Ештадіу Візела» пройде матч 1/4 фіналу кубка Португалії, в якому Візела зустрінеться з Бенфікою. Поєдинок розпочнеться о 22:45 за київським часом.