Українська команда посіла друге місце на турнірі з CS2 у Гамбурзі: вони вибили клуб Бекхема

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
245
0 голосів
Українська команда посіла друге місце на турнірі з CS2 у Гамбурзі: вони вибили клуб Бекхема
Counter Strike 2. Фото: Valve
LAN-турнір Female Bay Cup 2023 команда woofwoof може вочевидь записати собі в актив, адже там українки хоч і вибили клуб Девіда Бекхема, але дійшли до фіналу, де, на жаль, поступилися.

В німецькому Гамбурзі відбувся LAN-турнір з CS2 Female Bay Cup 2023, на який кваліфікувалася українська команда woofwoof. Окрім українок, відбір подолали ще три команди, а чотири колективи отримали прямі путівки на турнір.

Серед відомих колективів були присутні жіночі склади Astralis, BiG та Guild Esports. Співвласником останніх є відомий колишній футболіст Девід Бекхем. Саме їх українки зупинили у чвертьфіналі, взявши обидві карти.

У півфінальному матчі проти Washington 5M довелося дещо попотіти, адже суперниці woofwoof змогли взяти другу карту, але українки попрямували до фіналу.

Там їх опір зламала португальська команда BIG EQUIPA, яка з рахунком 2:0 виграла заключний матч та стала тріумфатором турніру. Вони також отримали призовий фонд у 1000 євро. Українки ж стали володарками дещо меншої суми у 500 євро.

  • Найкращою в складі woofwoof на даному турнірі стала Світлана suns1de Медвідь з середнім рейтингом 1.25 та різницею K-D +22.
  • Окрім українок, у команді також представлена чешка Юстина Tynka Дичка.