Ракицький в топ-3, Судаков – п’ятий: відомий рейтинг гравців Шахтаря в EA Sports FC 24

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
442
0 голосів
Ракицький в топ-3, Судаков – п’ятий: відомий рейтинг гравців Шахтаря в EA Sports FC 24
Ярослав Ракицький. Фото: Шахтар
Стали відомі рейтинги гравців донецького Шахтаря у футбольному симуляторі EA Sports FC 24. Один з лідерів «гірників» Георгій Судаков лише п’ятий, нападник Данило Сікан поза топ-10.

Футбольний симулятор EA Sports FC 24 оголосив рейтинг гравців донецького Шахтаря. Вибір у творців гри, скоріш за все, не буде збігатися з думкою багатьох уболівальників.

Можливо, фанати почнуть сперечатися з виробником та доводити його помилку. Як би там не було, а українські шанувальники Шахтаря завжди будуть мати свою думку.

Так, найвищий показник у 34-річного капітана команди Тараса Степаненка - 78. На другому місці розташувався з рейтингом 77 центральний захисник «гірників» Ярослав Ракицький, третій - його колега по амплуа Микола Матвієнко (76).

Показник золотої картки Георгія Судакова дорівнює 75. Найвищий рейтинг серед легіонерів у Лассіни Траоре - 74. Найнижчий рейтинг у команді (60) має третій воротар Тимур Пузанков.

  • Загалом Шахтар в EA Sports FC 24 представлений 28 футболістами, з яких п’ять гравців отримали золоту картку, 15 - срібну, 8 - бронзову.