Знову провалились: Monte програли MIBR в матчі ESL Pro League Season 18 і опустились до сітки останнього шансу

Аватар Юрій Фесун Юрій Фесун
462
0 голосів
Знову провалились: Monte програли MIBR в матчі ESL Pro League Season 18 і опустились до сітки останнього шансу
Monte. Фото: hltv.org
Monte не змогли здобути перемогу на ESL Pro League Season 18. У чвертьфіналі нижньої сітки кіберcпортсмени з Монастирища поступились команді MIBR.

8 вересня Monte провели черговий матч ESL Pro League Season 18, що проходить на Мальті. Українці зустрічались з командою MIBR  у нижній сітці і не змогли перемогти. В підсумку українці опустились до сітки останнього шансу.

Monte впевнено обіграли супротивників на їх піку, яким став улюблений для українців Vertigo. Мапа закінчилась з рахунком 16:6, а в другій половині матчу українці віддали бразильській команді лише один раунд. Найкращим на першій мапі став DemQQ, який отримав рейтинг 1,85.

Monte обрали своєю картою Anubis і прогадали з власним вибором. Українці не змогли знайти свою гру в першій половині і, як наслідок, програли її з рахунком 5:10. Другу половину українці завершили з мінімальною перевагою, проте цього не вистачило для перемоги на мапі.

На карті-десайдері, якою став Mirage, українці так і не змогли зламати опір суперника і в результаті поступились з рахунком 11:16.

ESL Pro League (CS:GO)

Monte – MIBR – 1:2

За картами: Vertigo (пік MIBR) – 16:6 (10:5, 6:1), Anubis (пік Monte) – 12:16 (5:10, 7:6), Mirage – 11:16 (8:7, 3:9).

  • Свій наступний матч у сітці останнього шансу Monte проведуть 9 або 10 вересня.
  • Найкращим у складі Monte з рейтингом 1,19 став Сергій DemQQ Демченко.
  • 13 вересня на ESL Pro League матчем проти 5yclone стартує NAVI.