Колишній гравець російської команди пожертвує гроші на допомогу Україні: відверта заява і обіцянка

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
128
1 голос
Колишній гравець російської команди пожертвує гроші на допомогу Україні: відверта заява і обіцянка
Оуен «smooya» Баттерфілд. Фото: Google
Британський кіберспортсмен Оуен «smooya» Баттерфілд, який грав за російську команду Forze на турнірі ESL Pro League Season 19, заявив, що більше ніколи не представлятиме інтереси колективу з РФ.

Оуен «smooya» Баттерфілд, який до недавнього часу грав за російську команду Forze, однозначно заявив – більше ніколи не гратиме за організації з боліт.

«Більше ніколи в житті не гратиму за російську організацію. Коли отримаю гроші від Pro League, я пожертвую їх Україні. Я навіть не брав грошей на їжу від Forze», – сказав Smooya на твічі.

Нагадаємо, що Monte двічі обіграли Forze на турнірі ESL Pro League Season 19. Після першого матчу (2:0) Monte опублікували допис у твіттері, який smooya прокоментував нашим патріотичним гаслом «Слава Україні».

Також DemQQ розповідав, що Smooya задонатив 25 тисяч доларів на потреби ЗСУ.

  • На ESL Pro League Season 19 32 команди розіграють призовий фонд у розмірі 750 тисяч доларів, рейтингові очки системи BLAST Premier та слот на IEM Cologne 2024.
  • Учасники турніру поділені на чотири групи по вісім колективів у кожній. Команди змагатимуться в сітках формату triple-elimination, де кожен склад проведе щонайменше чотири матчі. Усі серії пройдуть до двох перемог.
  • Плей-оф відбудеться у сітці формату single-elimination. Усі матчі до фіналу проведуть до двох перемог, чемпіон визначиться у серії best-of-5.
  • Турнір триватиме до 12 травня включно.