«Божевільна ситуація»: гравець російської команди, який написав «Слава Україні», видалив свій допис

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
109
2 голоси
«Божевільна ситуація»: гравець російської команди, який написав «Слава Україні», видалив свій допис
Оуен «smooya» Баттерфілд. Фото: Google
Британський кіберспортсмен Оуен «smooya» Баттерфілд, який представляє російську команду Forze, видалив свій проукраїнський допис у Х, який він зробив після поразки свого колективу від Monte.

Схоже, поплатився робочим місцем через свою яскравовиражену проукраїнську позицію. Мова про британського кіберспортсмена на псевдо Оуен «smooya» Баттерфілд, який представляє російську команду Forze.

Справа в тім, що він після поразки Forze від Monte (0:2) на турнірі ESL Pro League Season 19 в Х-акаунті нашої команди написав гасло «Слава Україні». Однак згодом він видалив свій допис і розмістив новий.

«Тут відбувається божевільна ситуація, скоро вам повідомимо», – написав гравець.

В мережі вже почала з’являтися інформація, що російська команда виключила його зі свого складу. Офіційного підтвердження того, що «smooya» дійсно звільнений, наразі немає.

  • Загалом на турнірі ESL Pro League Season 19 виступає 32 команди, які розіграють між собою призовий фонд у розмірі 750 тисяч доларів США.
  • Рейтингові очки системи BLAST Premier та слот на IEM Cologne 2024.
  • Команди змагатимуться в сітках формату triple-elimination, де кожен склад проведе щонайменше чотири поєдинки, кожен з яких триватиме до двох перемог.
  • Плей-оф відбудеться у сітці формату single-elimination.
  • Чемпіон визначиться у серії best-of-5.
  • Турнір ESL Pro League Season 19 триватиме до 12 травня.