Monte вперше перемогли на ESL Pro League Season 18: українська команда здолала Rooster

Аватар Юрій Фесун Юрій Фесун
841
0 голосів
Monte вперше перемогли на ESL Pro League Season 18: українська команда здолала Rooster
Monte. Фото: HLTV-org
У черговому матчі турніру ESL Pro League Season 18 український колектив протистояв автралійській команді Rooster. Monte зміг вибороти перемогу лише на третій карті.

Українська кіберспортивна команда продовжує свої виступи на ESL Pro League Season 18. Програвши перший матч команді BIG, українці впали до нижньої сітки, де зустрілись з Rooster.

Monte програли пік суперника на карті Nuke. Перша половина була виявилась досить конкурентною і закінчилась з рахунком 7:8 на користь австралійців, проте в другій українці змогли взяти лише один раунд і в підсумку поступились, 8:16.

Своїм піком Monte обрали Anubis і не прогадали. Перемога за обидві сторони 8:7 і 8:3 і як результат — перехід на мапу-десайдер, якою став Mirage.

Mirage як і Anubis не став складним випробуванням для команди з Монастирища і закінчився з рахунком 16:10 на користь українського колективу.

ESL Pro League (CS:GO)

Monte – Rooster – 2:1

За картами: Nuke (пік Rooster) – 8:16 (7:8, 1:8), Anubis (пік Monte) – 16:10 (8:7, 8:3), Mirage – 5:16 (9:6, 7:4).

Нагадаємо, що команда, яка переможе на змаганнях заробить серйозну призову компенсацію розміром в 750 тисяч доларів, а також отримає слоти  на турнірах IEM Katowice 2024 і BLAST Premier World Final 2023.

  • Найкращим у складі Monte став DemQQ, що закінчив гру з рейтингом 1,30.
  • Наступний поєдинок у нижній сітці Monte проведе 8 вересня.
  • Woro2k став лідером українського колективу за кількістю вбивств (44) в другому матчі ESL Pro League Season 18.