«Еру Global Offensive ще не завершено»: лідер Monte – про дебют на ESL Pro League

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
788
0 голосів
«Еру Global Offensive ще не завершено»: лідер Monte – про дебют на ESL Pro League
Володимир Woro2k Велетнюк. Фото: HLTV
Один із передових гравців Monte Володимир Woro2k Велетнюк ставить амбітні задачі на дебютний турнір ESL Pro League та не ставить крапку у ері CS:GO в зв’язку з закритим тестом CS 2.

Один із лідерів Monte Володимир Woro2k Велетнюк напередодні турніру ESL Pro League поговорив з пресою, де розповів про очікування від дебютних змагань команди такого рівня.

Втім, почав Woro2k з попереднього турніру Monte – IEM Cologne, де команда вилетіла в півфіналі нижньої сітки від Cloud9:

«Це було недобре, якщо чесно. Я очікував трохи більшого, але br0 показав, що він гарно грає на LAN, і це дуже добре для нас. Ми знаємо, що він може робити більше. Загалом ми потрапили на головну сцену, але там нам не пощастило. Я думаю, що цей турнір точно буде кращим, ніж попередній».

Велетнюк прокоментував суперників Monte на ESL Pro League, серед яких кривдники українців у Кельні:

«Нам важко грати проти Heroic. У них дуже хороший стиль гри, у порівнянні з Cloud9. У останніх були деякі проблеми, і ми думали, що легко їх переможемо, але ми задихнулися».

Також Володимир розповів про задачі, які ставитиме перед собою на ESL Pro League:

«Ми приїхали сюди тільки за перемогою і ми розраховуємо на плей-офф, і хочемо там викластися по максимуму. Я завжди мрію про перше місце і тільки про це і думаю».

Наостанок у коментарі порталу HLTV Woro2k поділився своїми враженнями від СS 2, яка нині перебуває у обмеженому тесті:

«Я хочу грати, але нам потрібно пограти в CS:GO. Якщо ми будемо грати в обидві гри — це буде погано для нас прямо зараз. Еру Global Offensive ще не завершено. Загалом, нам гра сподобалася. Я зіграв один ММ і отримав бан на вісім днів, тож тепер я відходжу від цього».

  • У вересневому рейтингу HLTV Monte займають 14 місце.
  • Українці стартують на ESL Pro League 6 вересня матчем проти BIG.