«Виправдань немає»: колишній чемпіон світу пояснив, чому він обурений зірваним боєм Усика і Ф’юрі

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
3362
0 голосів
«Виправдань немає»: колишній чемпіон світу пояснив, чому він обурений зірваним боєм Усика і Ф’юрі
Тайсон Ф'юрі та Олександр Усик. Фото: Reuters
Британський ексбоксер другої середньої вагової категорії Карл Фроч (33-2, 24 КО) висловився про травму свого земляка Тайсона Ф’юрі, через яку довелося перенести його бій з українцем Олександром Усиком за звання абсолюта хевівейту.

Колишній чемпіон світу з боксу в другій середній вазі (WBC, 2008-2010, 2010-2011, IBF, 2012-2015, WBA, 2013-2015) Карл Фроч прокоментував травму Тайсона Ф’юрі, отриману під час спарингу.

«Ф'юрі отримав безглузде розсічення. Я не думав, що бій відбудеться, і тепер він не відбудеться. Люди скажуть: «Почекайте хвилинку, в нього розсічення, він не знайшов виправдання». Гаразд, досить справедливо, це виправдано».

На думку експерта, британець винен у тому, що допустив отримання настільки важкого пошкодження у тренувальному таборі.

«Травми можуть статися. Але насправді вони не повинні відбуватися перед боєм такого масштабу, коли на кону стоїть так багато. Йому слід було, особливо через за два тижні до матчу, тримати своїх спаринг-партнерів на відстані та перебувати у русі. Як тільки хтось підійде близько – в’язати».

Фроч розчарований непрофесіоналізмом Ф’юрі та не хоче вибачати йому настільки серйозну помилку.

«Судячи з відео, Ф'юрі смикався, він не виглядав різким, він виглядав недбало. Я не думаю, що він має якесь виправдання. Зі мною такого ніколи не траплялося. Таке не часто траплялося з багатьма провідними чемпіонами світу», – заявив Фроч у програмі YouTube-каналу Froch on Fighting.

  • Бій між чемпіоном WBC Ф’юрі (34-0-1, 24 КО) та володарем титулів WBA, WBO та IBF Олександром Усиком (21-0, 14 КО) перенесено з 17 лютого на 18 травня;
  • Матч прийме столиця Саудівської Аравії – Ер Ріяд.