«Це може бути блефом Усика»: спаринг партнер Ф’юрі сумнівається у щирості слів українця перед боєм з Тайсоном

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
417
0 голосів
«Це може бути блефом Усика»: спаринг партнер Ф’юрі сумнівається у щирості слів українця перед боєм з Тайсоном
Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі. Фото: Google
Колишній спаринг-партнер британця Тайсона Ф’юрі Джонні Фішер поділився думками про поєдинок свого співвітчизника з Олександром Усиком та розповів, як можна здолати українця.

Джонні Фішер вважає, що Олександр Усик блефує, коли каже, що його не хвилює той факт, як Тайсон Ф’юрі буде використовувати свої габарити та виснути на ньому.

«Це висмокче його енергію швидше, ніж будь-що. Це може бути блефом Усика, тому що, як ви сказали, я реально не бачу, як це може бути логічним для нього».

Боксер відзначає, що наш співвітчизник є надзвичайно рухливим бійцем, який створить проблеми для «Циганського короля».

«Складнощами в бою Усиком будуть похитування і ухиляння, як у бджоли за роботою. Усик з'явиться і втече. Він же називав його «кроликом». 

Він просто стрибає вгору-вниз, намагається переслідувати опонента по рингу. Буде важко намагатися розкрити його джебом, тому що він постійно в русі».

Ексспаринг-партнер Тайсона радить йому користуватися своєю перевагою в антропометрії.

«Ось як ти поб'єш Усика. Будеш використовувати свій розмір супертяжа. Подивіться на зусилля Дерека Чісори проти Усика з першого по шостий раунд. 

Усику було дуже некомфортно, а Чісора - це зовсім не Ф'юрі. І, можливо, розмір і здібності Ф'юрі будуть занадто для Усика врешті-решт», – сказав Фішер у коментарі Seconds Out.

  • «Циганський король» 17 лютого вийде на бій проти Олександра Усика. На кону буде стояти титул абсолютного чемпіона у надважкій вазі.
  • Олександр Усик в своєму крайньому поєдинку здобув перемогу нокаутом у дев’ятому раунді над британцем Даніелем Дюбуа.
  • Тайсон Ф’юрі в останньому бою виграв за очками у камерунця Франсіса Нганну, який дебютував у боксі. Проте британець встиг побувати у нокдауні.