«Ф'юрі проходить через важкі часи»: у Британії повідомили тревожні новини щодо Тайсона перед боєм з Усиком

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
2681
0 голосів
«Ф'юрі проходить через важкі часи»: у Британії повідомили тревожні новини щодо Тайсона перед боєм з Усиком
Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі. Фото: Google
Колишній чемпіон світу Джонні Нельсон відреагував на заяви промоутера Едді Хірна, який спростував його інформацію про те, що Тайсона Ф'юрі відправляли до нокдауну у спарингу під час його підготовки до бою з Олександром Усиком.

Джонні Нельсон дав зрозуміти, що Едді Хірну потрібно займатися своїми справами та просувати бій Ентоні Джошуа проти Франсіса Нганну, а не ставити під сумнів його інсайди.

«Спочатку важливо помітити, що диявол криється в деталях. Потім, як я згадував раніше, промоутерам варто фокусуватися на просуванні боїв, менеджерам - на менеджменті, а бійцям – на самому бою. 

Коли я кажу, що бійця «поставили на місце» у спарингу, це не обов'язково означає, що він упав. Але до мене доходили чутки про те, що Тайсона Ф'юрі били у спарингу». 

Ексчемпіон розповів, що чув від двох джерел, що у британського суперника нашого чемпіона були проблеми під час спарингів.

«Тож диявол криється в деталях. Едді сам використовує це, граючи зі словами. В даний час я, спираючись на два достовірні джерела з табору Ф'юрі, знаю, що Тайсон проходить через важкі часи. 

Але з якихось причин Едді критикує мене за ці висловлювання. Він чудовий промоутер, один із найкращих, але не варто грати зі мною таким чином. Коли мова заходить про бокс, я завжди дізнаюся про все. Ми побачимо, що станеться, коли настане бій», – сказав Нельсон у коментарі TalkSport.

  • Ф’юрі 17 лютого вийде на бій проти українця. На кону буде стояти титул абсолютного чемпіона у надважкій вазі.
  • Усик в своєму крайньому поєдинку здобув перемогу нокаутом у дев’ятому раунді над британцем Даніелем Дюбуа.
  • «Циганський король» в останньому бою виграв за очками у камерунця Франсіса Нганну, який дебютував у боксі. Проте британець встиг побувати у нокдауні.